Szállítási és garanciális feltételek

A megjelenített termékeket online rendelheted meg, házhoz szállítással. A webáruházunkban leadott megrendelést Magyarország területén díjmentesen kézbesítjük neked 15 munkanapon belül.

Árak

A webáruházunkban található árakat magyar forintban tüntettük fel, bruttó fogyasztói árak, melyek tartalmazzák a 27% ÁFÁT. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, azonban a megrendelt terméket a megrendelés időpontjában megadott áron garantáljuk neked. Az oldalon található esetleges hibákat igyekszünk elkerülni, kijavítani, de értük felelősséget nem tudunk vállalni.

Szállítási költség

A szállítási költség Magyarország területén INGYENES. Külföldi megrendelés esetén egyedi ajánlatot küldünk. Kérlek, ebben az esetben jelezd a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, hogy hova szeretnéd kérni a megrendelésedet.

Megrendelésed feldolgozásával kapcsolatos információk

Megrendelésed feldolgozását munkanapokon, nappali munkaidőben végezzük. Megrendelésedet interneten keresztül a nap 24 órájában elküldheted részünkre, azonban ha az a munkaidő lejárta után érkezik be hozzánk, azt a következő munkanapon dolgozzuk fel. Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben visszaigazolja, hogy mikor teljesítjük a megrendelésed. Általános teljesítési határidő: a visszaigazolástól számított 15 munkanapon belül.

Mivel fürdőruháinkat egyedileg gyártjuk és a díszítéseket kézzel készítjük a termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, vagy rajtunk kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változás miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg a küldőjének részére.

Szavatosság, Garancia

A forgalmazott szezonális termékekre 6 hónapig garanciát vállalunk.

A webáruház üzemeltetőjének szavatossági kötelezettségeire a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben és az egyéb vonatkozó jogszabályokban foglaltak az irányadók. A szavatosság feltételeit a Polgári Törvénykönyv és a 49/2003. GKM rendelet tartalmazza.

A webáruház üzemeltetője szavatossági kötelezettséggel tartozik, ha az eladott termék a teljesítés időpontjában nem felel meg a jogszabályban vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak.

Ha a fogyasztó szavatossági igényt kíván érvényesíteni a fogyasztói szerződés tárgyát képező szolgáltatást nyújtó forgalmazóval (a továbbiakban: forgalmazó) szemben, a fogyasztói szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot. (49/2003. GKM rendelet 2. §-a)

A webáruházunkban vásárolt termékekre reklamációt először a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen jelezd!

Utána küldd vissza a reklamált terméket postacímünkre, hogy mi is láthassuk a problémát. Igyekszünk a lehető leggyorsabban megjavítani és postafordultával visszaküldeni neked, hogy minél hamarabb használhasd újra kedvenc bikinidet. A reklamált termékek cégünkhöz történő visszajuttatásának költsége téged terhel, minden további költség a miénk.

Fontos, hogy a visszaküldött termékhez a vásárlást igazoló számlát, vagy annak másolatát is mellékeld. Ennek hiányában sajnos nem tudunk szavatossági igényt kezelni. A szavatossági igény nem érvényesíthető a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra, illetve sérülésekre. Nem érvényesíthető továbbá a termékhez mellékelt vásárlói tájékoztatón és a termékbe bevarrt címkéken szereplő utasítások be nem tartásából eredő károkra.

A termékekhez mellékelt vásárlói tájékoztatón található információkon kívül hasznos tanácsokkal találkozhatsz a KEZELÉSI Útmutatók pontja alatt.

Használati Útmutató

Minden fürdőruhánk alapvetően ugyanazt a kezelést igényli a mosásnál. Azt javasoljuk, hogy ezeket csak kézzel mosd ki maximum 30 fokon, mivel a mosógépben a ruha összegyűrődik és ezáltal a merevítő eldeformálódhat,valamint kiszúrhatja az anyagot. Továbbá a fürdőruhán megtalálható swarovsky kristályok miatt is célszerű a kézi mosást és öblítést alkalmazni.

Javasoljuk, hogy szárításkor a merevítős ruhadaraboknál kerüld a közvetlen hőt, úgy, mint a radiátoron, szárítógépben való szárítást, mivel ez szintén károsíthatja, meggyengítheti.

Meghosszabbíthatja egy fürdőruha életét és megvédheti klór, izzadás, naptej okozta károsodások ellen, ha használat után azonnal hideg vízben kiöblíted. Ajánlatos elkerülni az öblítő szereket is a mosáskor, mivel ezek károsítják a fürdőruha anyagában lévő Lycrát és ezáltal a fürdőruhát.

Ne felejtsd el, hogy a legtöbb fürdőruha nem nyújt védelmet a nap sugárzása ellen, ezért a fürdőruha alatt is leéghet a bőröd, ha ott nem használsz naptejet. Rendszeres használatát klóros vízben nem ajánljuk.