Stílusos kalandokra vágysz ebben a strand-
szezonban?

Fedezd fel a Formenteri világát. A nők vágyait szem előtt tartva folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legkiválóbb termékeket alkossuk meg neked. A Formenteri sikerének receptje egyszerű: szédítő design és igényes kézműves kivitelezés. A divatvilágban még korántsem általános, szokatlan anyagok, formák és díszítések teszik ellenállhatatlanná fürdőruháinkat. Modelleink szenvedéllyel és elhivatottsággal készülnek olyan nőknek, akiket nem zavar ha megnéznek. Villantásra fel!

Formenteriről...

Formenteriről...

Minden modellünk kézműves készítésű, egyedi és megismételhetetlen és erre igazán büszkék is vagyunk. Az igazi exkluzivitást kínáljuk neked, azzal, hogy Swarovski kristályokkal díszítjük modelleinket.

Amennyiben bármilyen hiányosságot tapasztalnál fürdőruháinknál a használat során, ne ijedj meg küldd vissza nekünk és mi postafordultával garantáljuk a garanciális javítást.

Ezek vagyunk mi. Ez a Formenteri.

Fókuszban a tervező

Kurucz Erika

Hogyan született meg a Formenteri?
Már gyermekkorom óta a fürdőruhák szerelmese voltam, pályafutásom során mindig nagy figyelmet szenteltem a legújabb trendeknek. Mindig is vonzottak az új célok, kísérletező személyiségem van. Elég gyorsan felmértem a magyar és nemzetközi piaci rést a fürdőruha piacon, feltűnt, hogy a legtöbb tervező klasszikus fazonokban és formákban gondolkozik, ellenben a Formenterivel. Belevágtam, és sikerült egy maximalista csapatot összeszednem, akiknek köszönhetően egyre nagyobbat tudunk álmodni.


Mi inspirálta az első kollekciódat, a Crystal Collectiont?
Az inspirációm, a „Formenteri nő”, aki egy kis izgalmat szeretne csempészni a megjelenésébe, aki nem fél az újdonságtól és merészségtől.

Milyen tanácsot adnál a nőknek a fürdőruha választásakor?
A legfontosabb, hogy ne másoknak akarj megfelelni, hanem saját magadnak. Legyen saját stílusod és választásod. Ha merész vagy, nyugodtan vállalj be olyan formákat és fazonokat, amelyekkel kitűnsz a tömegből. Miért is ne, hisz ez a cél! Kerekebb idomokkal sem kell lemondanod a nyár egyik nagy trendjéről. Keresd a derékban megerősített darabokat, melyek alakformálóak is!

Kurucz Erika