• Spring Collection
 • Latest News
 • Image
Formenteri

Crystal Collection

Büszkén mutatjuk be első kollekciónkat, a Crystal Collection-t, melyet a kristályok és a metálfények ihlettek. Sosem látott népszerűségnek örvendenek idén ezek az irányok, melyekben te leszel a strand csillaga. A nyár alapszíneit kombináltuk fürdőruháinkban. Letisztult fazon, ragyogás és csillogás teszi frissé és modernné a megjelenésed bennük. Gazdagon díszített modelljeink minden részlete önálló költemény. Alakformálás illúzióját keltő hatásuk mellett a fürdőruhák önmagukban is remekül mutatnak. Mutasd meg magad, villantásra fel!

Luxus

Luxus

CSILLOGÁS
Egyéniség

Egyéniség

ELEGANCIA
Egyediség

Egyediség

RAGYOGÁS
Exkluzivitás

Exkluzivitás

NAGYVÁROSI SIKK
Boldogító igen? Nászút egy varázslatos helyen? Igen! Válaszd a legjobb minőséget. Válaszd a Formenterit!Boldogító igen? Nászút egy varázslatos helyen? Igen! Válaszd a legjobb minőséget. Válaszd a Formenterit!

Boldogító igen? Nászút egy varázslatos helyen? Igen! Válaszd a legjobb minőséget. Válaszd a Formenterit!

A menyasszonyi ruhának lelke van, megtalálni az igazit nem könnyű feladat. Még akkor sem, ha merünk egy nagyot álmodni és egy csodaszép napsütéses helyen kívánjuk kimondani a boldogító igent.

Egy álomszép ruhát viselni azonban varázslatos érzés, legyen az álomszép fürdőruha akár… Legújabb kollekciónk megálmodásával szeretnénk a segítségedre lenni, ha egy különleges esküvőre vagy nászútra vágysz, ahol minden látható és láthatatlan kiegészítő tökéletes egységet alkot, hogy a külső szépség belső harmóniával is párosuljon. A Wedding és Honeymoon kollekciónkat gondos odafigyeléssel terveztük meg, melyben a Formenteri fürdőruha modellek egy új irányvonalat jelölnek ki, stílusukban találkozik a romantikus világ valamint a kifutókat jelenleg uraló finom erotika. Olyan hölgyeknek ajánljuk viseletüket, akik szeretnek kiemelkedni a hétköznapi tömegből és sztereotípiákból. A nemes anyagok használata és a finom csillogás ötvözete jellemzi darabjainkat, amelyeknek közös jellemzője lesz az extravagáns megjelenés.

Merj önmagad lenni, válaszd a Formenterit!

Gal Home 1
Gal Home 2
Gal Home 3
Style Of The Day
 • London

  Minimalizmus és extravagancia egyaránt fellelhető a "street style" kategóriában. Ragadjuk meg a nagyváros mindennapjainak öltözködési esszenciáját.

 • Paris

  A szerelem, kultúra, a design és a kreativitás központja. A végzetes ölelés városa, csordultig van nyüzsgéssel, élettel. Hangjai és színei lágyan összesimulnak.

 • New York

  Hunyd be a szemed és képzeld el, hogy egy exkluzív partyn vagy, nem máshol mint egy felhőkarcoló tetején egy pazar manhattani luxuslakásban. Egy gyönyörű ízelítő a mohóan exkluzív városból, mely sosem alszik.

 • Milano

  Lételeme a stílus, szenvedély és kifogástalan elegancia. A titok és csillogás paradoxitása mely a fémes felületekben tör utat magának.

EseményeinkEseményeink

Eseményeink

Bikini Show
Hamarosan...

 • Tervezd meg a fazonodat

  Tervezd meg a kövezést

  Tervezd meg a formát

Guestbook. Sztárok, rólunk!

 • „Nagyon szeretem a Formenteri fürdőruhámat, mert minden tekintet rám szegeződik amikor felveszem a parton. Stílusom az egyediségen nyugszik,melyről a strandon sem vagyok hajlandó lemondani.“

  C. Taylor
  Los Angeles
 • „Sokszínűség, vidámság, csillogás és fényűzés egy márkában kifejezve. Ez a Formenteri.“

  A. Harper
  Great Britain
 • „Számomra a Formenteri az igazi luxust képviseli. Se több, se kevesebb...“

  C. Ferragni